The Lord of the Rings, 2 Kasım’da hazır!

Codemasters Online, The Lord of the Rings OnlineTM’ın (LOTRO) Avrupa’da 2 Kasım 2010 Salı günü ücretsiz olarak oynanmaya hazır olacağını duyurdu…

Yenilikçi fiyat modeli içeren bu oyunun oyuncuları oyunu indirip ücretsiz olarak oynarken, 2 Kasım 2010 Salı günü açılacak olan LOTRO Store’dan istedikleri macera paketlerini, ürünleri satın alıp hesap hizmetlerine erişebilecekler.

Bu yeni büyük içerik güncellemesi, oyunun ödüllü destansı öyküsünü genişleten ve Orta Dünya’yı yeni Enedwaith bölgesiyle büyüten Cilt III, Kitap 2: Gri Bölüğün Geçişi’ni içeriyor. LOTRO aynı zamanda teknolojinin ürünü grafik ve oyun özellikleri ile şimdiye kadar ancak ücretli özel üyelik gerektiren online oyunlarda bulunan zengin bir dizi özelliği sunmaya devam ediyor.

LOTRO’nun son güncellemesi aşağıdakileri içerecek:

Cilt III, Kitap 2: Gri Bölüğün Geçişi – Isildur’un varislerini korumaya ant içmiş olan Dúnedain, Elrond’un acil mesajına derhal cevap veriyor.  Oyuncular, o gizli vadinin güvenliğinden uzaktaki yeni Enedwaith bölgesine doğru yolculukları sırasında, Rivendell’de yeni kurulmuş olan Gri Bölük’e katılacaklar. Kitap, keşifler, heyecan verici savaşlar ve gizem dolu on beş kısımdan oluşuyor.

LOTRO Mağazası Açıldı! — LOTRO Mağazası binlerce temel ihtiyaç ürünü ile genişletme paketleri, özel içerik, ilave karakterler, iksirler, karakter özelleştirmeleri ve daha fazlasıyla yüklü. Oyuna entegre edilmiş olan LOTRO Mağazası, oyuncunun mağazadan satın alınabilen ya da oyun sırasında kazanılabilen puanları kullanarak deneyimlerini genişletmenin yeni ve heyecan verici yollarını keşfetmesini sağlıyor.

Hasat Festivalinin Dönüşü – Günler kısalıp geceler soğumaya başladığında, hasadın bereketini kutlama zamanı gelmiş demektir. Orta Dünya’nın tüm ırkları, elmayakalama, balkabağı toplama ve çok daha fazlasını içeren Harvestmath etkinlikleri için Bree festival alanında toplanıp kutlama yapıyor. Bu yılki festival, perili bir hobbiteğlence evi olan Perili Oyuk’taki yepyeni etkinliği içeriyor!

Ve Çok Daha Fazlası! — Bu yeni güncelleme aynı zamanda VIP oyuncular için ücretsiz olarak mevcut ya da LOTRO Mağazası’ndan satın alınabilen, kozmetik ürünler için yeni bir depolama sistemi olan Gardırop’u, güncellenmiş bir karakter yaratma sistemini, yenilenmiş bir oyuncu deneyimi, tekrarlanabilir, ölçülebilir içerik sunan “klasik” özellikler ve çok daha fazlasını sunuyor!

The Lord of the Rings Online maceranın en üst düzeyidir ve çok yakında ücretsiz olarak oynanabilecek! Yeni ücretsiz oyun hesabınızı açmak için www.lotro.comadresini ziyaret edin.


Bir yanıt yazın

Connect with: