HHO Generators – Aracınızı Su ( HHO ) ile Çalıştırın !

Su ile çalışan araç biçok kişi bunun mümkün olmadığını düşünüyor. Büyük firmalar öyle düşünmenizi istiyor çünkü. Petrole alternatif olarak bir çok sistem geliştiriliyor. bunlardan biri Su ile çalışan araçlar ki bu mümkün ve birçok yerde şu an bu sistemler deneniyor. Çok basit gereçlerle sizlerin bile yapabileceği bu düzenekler artık gizli kalmayacak.

Düzenek Oldukça Basit

Bir Elektrolizer güç ünitesi ve suyun devirdaimi için bir tank.

Elektrolizer fen derslerinde öğretilen yöntemden farklı değil :) ))

Şimdide Sistemin genel yapısına bakalım sistem tam olarak HHO ile bir aracı çalıştıramasada ki güçlü ünitelerle bu mümkün % 70 nin üzerinde tasarruf sağlayabiliyor ki benzinin 4 tl nin üzerine çıktığı şu dönemde % 50 küçümsenecek bir rakam değil.

Önce diağramlara bakalım :

Sistem yakıtla aynı anda kullanılabiliyor. Hisrojen Tam yanma sağladığı için motorun daha sessiz ve daha güçlü çalışmasını sağlıyor. Aynı zamanda motor içerisinde yanmamış gazlardan oluşan kurum veya pisliğin oluşumunu engelliyor.

Sistemi Beslemek için PWM dediğimiz Besleme katının tam şeması :

Montaj :

Petrol Kullanımını tamamen bitirecek olan bu teknolojinin daha geliştirilmesi gerekiyor ama bu sistem birçok yerde yakıt ile birlikte kullanılıyor ve % 40 ila % 70 arasında tasarruf sağlayabiliyor. Çoğu kişisel çalışmalardan ibaret olmasına rağmen işe yarıyor. Nedense Şirketler bu tip enerji kaynaklarını açıklamaya korkuyorlar veya bir şekilde engelleniyorlar.

Yeni nesil HHO veya Manyetik Motor yani hiçbir yakıt kullanmaksızın enerji üreten sistemler temiz bir gelecek için şart. Bu sistemler çevre için artık gün yüzüne çıkarılmalı…

 


HHO Generators – Aracınızı Su ( HHO ) ile Çalıştırın !” için 5 yorum

  • 24 Mart 2011 de 07:03
    Permalink

    Sayfadaki bilgiler bilgi çağında paylaşılması oldukça insancıl bir davranış olması nedeniyle sizlere teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.

    Aracı olmadan sistemi nasıl temin edebilirim. Maliyet kaça çıkar. Kendim takabilirim.

  • 05 Nisan 2011 de 15:48
    Permalink

    Yakın zamanda kendi yapmış olduğum ünitelerin test görüntülerinide burada paylaşacağım. Yurtdışında bu sistemlerin satışı yapılıyor fakat Tükiye’de pek yok hazırı kullanmaya alıştığımız için :)) Bu sistemlerin çoğu kişisel olarak geliştirilmiş birçoğu test için kullanılıyor ticari olarak satılan versiyonlarını güvenişlir bir site bulabilirsem sipariş etmeyi düşünüyorum. gelişmeleri burada paylaşıyor olacağım

  • 08 Mayıs 2011 de 09:05
    Permalink

    Sayın aziz bey’e teşekür ederiz bu kadar önemli bir konuya el atığı için.
    Bu güne kadar bu HHO generatorlar test ve araştırma olarak kulanılıyordu ve yapılıyordu ancak son zamanlarda bu konu ile ilgili çok ciddi çalışmalar yapıldı ve yapılıyor.
    amerika ve kanada bu ürünler profesonel olarak yapılıyor ve satiliyor.
    Türkiyede de çok ciddi çalışmalar yapılıyor ve inanmıyacaksınız amerikalılarınkinden daha gelişmişi!
    çok yakında piyasada olacak benzinli ve Dizel araçlar için
    ancak Tasarufu amartıyorlar! bunlara gerek yok evet çok işe yarıyor dorğru olanı ama söylendiği rakamlar değil
    yakında gerçek testlerin gerçek açıklamalrıyla Hidrojenle ilgili herşeyi Hazırlanmakta olan web te bulacaksınız.
    saygılarımla

  • 23 Eylül 2011 de 16:10
    Permalink

    Aziz bey
    şimdiye kadar hiç türkçe araştırmadığım için olsa gerek yukarıdaki değerli bilgileinizi ancak ilk denememden sonra görmüş oldum.
    10 atlık çapa makinasında(Dizel) denedim ve %100 gaz ile çalıştırmayı başardım . araç üzerinde uygulamak için çalışmaya başladım gelişmeleri buradan yazarım size

    iyi günler

  • 18 Şubat 2012 de 15:17
    Permalink

    ben yaptım şu ana kadar 150 tl harcadım
    montajını yaptım 1 hafta oluyor kullanıyorum
    henüz sonuç almadım
    lpg ile kullanıyorum 31 litre 80 tl civarında gaz oldım henüz bitirmedim

Bir yanıt yazın

Connect with: