iPhone 5 prototipini bir barda unuttu.

Evet yine oldu… Bir Apple görevlisi test edilen iPhone 5 prototipini bir barda unuttu.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında bir Apple görevlisi yeni nesil iPhone’u California’da bir barda unutmuş ve bu prototip basına sızmıştı. Apple yine aynı muz kabuğuna bastı. Bu sefer konu merakla beklenen iPhone 5 Yine bir Apple görevlisi test prototipi olan iPhone5’i San Fransisco’da bir barda unuttu.

CNet’in bildirdiğine göre Apple bu sefer prototipi de geri alamayacak. Çünkü prototip kısa sürede Craigslist’ten 200 dolara satıldı.

Apple iPhonelarını piyasalara çıkarmadan önce çalışanlarına test prototiplerini dağıtıp özellikle telefonun çekme kapasitesini deniyor. Ancak yine aynı olayın gerçekleşmesi üzerine Apple bu test politikasını yeniden gözden geçirecek gibi.

Öte yandan telefonun unutulduğu barın sahibi olanlara espirili bir yanıt getirdi. CNet’e göre barın sahini Jose Balle içkilerinin biraz güçlü olduğu için telefonun unutulmuş olabileceğini söyledi.

Yeni iPhone’un özellikle yeni anten sistemine sahip olduğunu bu yüzden çalışanların dışarıda telefonu test etmesinin önemli olduğu bildirildi.


Bir yanıt yazın

Connect with: