En İyi Yeni Teknolojik Ürün

Oylar verildi ve 2011 CES’te bu yılın “En İyi Yeni Teknolojik Ürün” yarışmasına katılan kalabalığın coşkulu alkışlarına da bakılarak, en beğenilen ürün açıkça belliydi: Acer’ın herhangi bir dizüstü bilgisayarın veya tablet cihazın en iyi özelliklerini ve daha fazlasını içeren yeni çift-ekranlı, dokunmatik tableti, ICONIA.

Acer ICONIA’nın kazanmasından haklı olarak gurur duyabilir çünkü hayranların favorisi bu unvan için yarışma, eğlenceli olduğu kadar hiddetliydi. Seçilen her ürünün ünlü Internet teknolojisi haber sitelerinin ve blogların yazarlarının ve okuyucularının 2010 boyunca en yenilikçi, en çok kullanıcı dostu olan ve test zamanına dayanabilen olarak değerlendirilen ürünler olması gerekmektedir. Bugün ICONIA’nın taraftarları ve tanıtım ekibi tarafından eğlenceli – başarılı – canlı sunum ile nihai birincinin seçildiği 2011 Tüketici Elektroniği Fuarından hemen önce en beğenilenlere göre önce asıl adayların oyları ilk 25’e sonra nihai olarak ilk 10’a indirildi.

“Bu sonuçtan çok memnun olduk” şeklinde Acer Şirketler Grubu Pazarlama ve Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Gianpiero Morbello açıklıyor, “ICONIA’nın bu kadar beğenilmesi, işimizi iyi yaptığımızı ve gerçekten farklı deneyim sağlayan, aynı zamanda yenilikçi ve kullanıcıyla dost olan cihazlar sunduğumuz anlamına gelir. Dokunmatik teknolojiyle deneyimimiz, bizim kullanıcı deneyimini tamamen yeniden tanımlamamıza ve cihazlarımız ile daha doğal bir etkileşim yaratmamıza olanaktanımıştır.”

Finaller sırasında “en iyi yeni teknolojik ürün” olarak seçilen tüm ürünler, canlı bir CES deneyimi olarak sunuldu ve gösterildi. Oyları canlandırmak için her sunumunmümkün olduğu kadar yaratıcı, canlı ve eğlenceli olması bir gelenek haline geldi. “Hiçbir dizüstü bilgisayarın gitmediği yere” giderek, ICONIA’nın kendi istekli çevresi birçok popüler özelliğini muazzam kalabalığın kahkaha ile karşıladığı Star Trek-‘ten ilham alan komik bir skeçi kullanarak anlattı ve Acer’ın “bu dünyadan olmayan” enyeni ürününü, “En İyi Yeni Teknolojik Ürün” olarak alkışlamak için yeteri kadar etkiledi.

Acer’ın “Mutlak Dokunma Deneyimi” olarak adlandırdığını sunarak, ICONIA, tüketicilerin en popüler videolarını, fotoğraflarını, internet sitelerini ve filmleri görüntülemeleri ve onlarla etkileşime girmeleri için yeni ve sarmal yollar keşfetmeyi tüketiciler için kolaylaştırır. Windows© 7 ile yazılımı ile uyumlu ve benzersiz bir görsel deneyim sunan ICONIA, multimedya, eğlence, iletişim, hatta web sayfalarının 14 inçlik çift ekranlarda pürüzsüz bir şekilde akmasına izin vermektedir. Sanalklavye, hemen kullanıcıların parmaklarının altındadır ve tam boyutlu bir QWERTY düzenine sahiptir. Acer’ın “Hareket Editörü” adını verdiği program ise kullanıcıların tekbir el sallama hareketiyle anında uygulamaları ve en sevdikleri web sayfalarını açabilecekleri özel hareketler yaratmalarını sağlamaktadır.

En İyi Yeni Teknolojik Ürün kurucusu, Robin Raskin ve teknoloji muhabiri, Harry McCracken bu yılki organizasyona Sirius Radyo’dan katılımcılar, Gary Dell’Abate ve Howard Stern Şovundan John Hein ile birlikte ev sahipliği yaptı. John Cowan ve ekibi, Acer’ı bu ustaca hazırlanmış performansta başarıyla temsil etti. Acer ekibi tarafından bu eğlenceli, ödül kazanan performansının görüntülerine bakmak için www.lastgadgetstanding.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Orada 2011’in tek “En İyi Yeni Teknolojik Ürün”‘ü olan etkileyici Acer ICONIA hakkında daha çok bilgi edinebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

Connect with: