EODEV.COM, BRAINLY KÜRESEL ÖĞRENME TOPLULUĞUNA KATILIYOR!

EODEV.COM, BRAINLY KÜRESEL ÖĞRENME TOPLULUĞUNA KATILIYOR!

Türk öğrenciler, yeni uygulama ile dünya çapındaki bilgi havuzuna güç ortağı oluyor!

Petite fille et tablette

Eodev.com, iOS ve Android platformlarındaki yeni Brainly ortak mobil uygulaması ile birleşecek ve tek bir çatı altında, dünya çapında bir ortak öğrenme projesinin önemli üyeleri arasındaki yerini alacak. Yeni ortak uygulama sayesinde, 35 farklı ülkeden, aylık 40+ milyon kullanıcıya doğrudan bilgi aktarımı sağlanabilecek. Uygulama, farklı ülkelerdeki öğrencilerin, kendi eğitim sistemlerine uygun olarak en doğru bilgiye ulaşabilmeleri için yerel bir arayüz ve bilgi tabanı ile hizmet vermeye devam edecektir. Bugünden itibaren Türk öğrenciler, Eodev.com uygulamasını,

Google  Play  ve  AppStore mağazalarında “Brainly” ismi ile kullanacaklardır. Android uygulamasını buradan                      indirebilirsiniz       https://bnc.lt/m/XetsEchhgn.       iOS       uygulamasını        buradan       indirebilirsiniz: https://itunes.apple.com/tr/app/brainly-back-to-school-app/id745089947?l=tr&mt=8

Brainly_press_S copy

Eodev.com, kurulduğu 2012 yılından beri gösterdiği başarı ivmesiyle Türkiye’de aylık 5 milyondan fazla öğrenciye zorlandıkları ders konularında birbirlerine yardımcı olma imkanı sunmuştur ve sunmaya devam etmektedir. Global bir platforma geçiş ile Brainly, Türk öğrencilere daha modern bir bakış açısı altında, daha geniş bir bilgi tabanı sunacaktır.

brainly-eodev_kuresel_mobil

Brainly, milyonlarca öğrenciyi, pek çok öğretmen ve eğitim gönüllüsünü, okul derslerinde birbirlerine ücretsiz yardım edebilmeleri için bir araya getiren çok özel bir sosyal eğitim topluluğudur. Portal, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına öğrencilere eşsiz bir fırsat sunmaktadır. İnternet erişimine sahip herkes, aradığı ders konusunu ya da sorularını bulmak üzere ortak bilgi veri tabanından yararlanabilir ya da topluluğa danışabilir; karşılığında ise, cevap bekleyen diğer öğrencilere yardımda bulunabilir.

eodev_masaustu_goruntu

Brainly’nin CEO’su Michał Borkowski, yeni küresel mobil uygulamayı şöyle ifade ediyor: “Tüm öğrenciler için bilgiye erişimi daha hızlı ve daha kolay kılıyoruz. Yeni arama motoru fonksiyonu sayesinde öğrenciler, sınavlara hazırlanırken, kompozisyon veya performans ödevleri ile ilgili sınıf projeleri yaparken ihtiyaç duyabilecekleri herhangi bir ders konusunu araştırabilecekler. Tüm konuların ve sınıf seviyelerinin tek bir uygulamada toplanması ile gereken bilgiye ulaşmak çok daha kolay olacak!” Yenilenen modern tasarımlı mobil uygulama sayesinde, servis kalitesi, servis  hızı  ve  en  önemlisi  topluluk  verimi  artırılabilecek.  Navigasyon  şimdi daha sezgisel ve ortak veri tabanı kullanımı daha da erişilebilir hale geliyor.

brainly_screen_desktop

NASIL KULLANILIR?

Eodev üzerinden, anlamadığımız ya da daha fazla bilgiye ihtiyaç duyduğumuz okul dersimizle ilgili bir soru sorup, sadece birkaç dakika içinde başka bir öğrenciden anlaşılabilir bir cevap alabiliriz. Bazılarımız, “ben her şeyi bilirim” diyenlerden ise, engin bilgilerimizi kullanarak cevap bekleyen diğer öğrencilere yardım ederiz! Ne kadar yardımcı olursak, o kadar teşekkür ve puan toplar, Acemi’den Dahi’ye kadar farklı rütbeler kazanarak toplulukta lider moderatörler olabiliriz. Böylece, içerik kalitemiz moderatörlerimiz tarafından sürekli kontrol edilirken, Eodev topluluğumuz da sürekli büyür ve grup çalışmasının avantajlarından faydalanırız!


Bir yanıt yazın

Connect with: