Nokia C6 Güncellendi

Nokia’nın son Ağustos güncellemelerinden faydalanan bir diğer cihaz da C6 oldu. İşte yeni firmware ile cihazda yapılan düzenlemeler:

Nokia’nın en yeni akıllılarından olan C6, henüz ülkemizde satışa sunulmadı.. Symbian işletim sisteminin yanı sıra tasarımı ile de fark yaratan cihaz, tam QWERTY klavyeye sahip. Nokia’nın yeni dönemdeki çizgisini taşıyan telefonun ince kasası hayli dikkat çekici.

İlk güncellemeye kavuşan telefonun yeni firmware sürümü V11 olarak belirlenmiş. Onlarca düzenlemeyi içeren firmware, özellikle performansa ilişkin ciddi iyileştirmeler içeriyor. Daha stabil bir hale gelen C6’nın işletim sistemi artık daha az RAM tüketiyor. Özellikle widgetlar cihazı artık daha az yoruyor. Müzik çalarda kütüphanenin sürekli yenilenmesi nedeni ile oluşan kasılma da giderilmiş. Ayrıca cihazın ilk açılış süresi fark edilir ölçüde kısalıyor.

Güncelleme sadece web tarayıcı üzerinde 250 düzeltme içeriyor.

Mail for Exchange için ajanda senkronizasyonu özelliğine kavuşan telefon, özel karakterlerde yaşanan sorunlardan da güncellemenin ardından kurtuluyor. Tüm bunların yanı sıra yüzlerce düzenleme ve iyileştirme içeren firmware, Nokia Software Updater veya FOTA yolu ile edinilebiliyor.


Bir yanıt yazın

Connect with: