Crytek’ten dev sürpriz

Crytek bu sefer herkesi ters köşeye yatırdı

Crysis’in mimarı Crytek’ten dev sürpriz: Bedava, online ve daha da önemlisi müthiş bir oyun geliyor!

Uzun zamandır fısıltı olarak dolaşan yeni Crytek oyunu, sonunda netlik kazandı; Crytek yakın zamanda karşımıza ücretsiz bir online FPS ile çıkmaya hazırlanıyor.

Çin’de bulunan topluluk portalı Yesky’e göre, Cyrtek’in yeni ücretsiz online oyunu olacak olan Warface, düşündüğümüzden çok daha kaliteli olacak. Yesky’e göre Çin’de yapılan bir anket sonucunda elde edilen bilgilere göre, Warface’de kullanılacak olan grafiksel derinlik ve detay, onu Çin topraklarında en çok beklenen online FPS yapmış durumda.

Warface, Crytek Kiev tarafından hazırlanıyor ve isminden de anlaşılacağı gibi kendileri Crytek firmasının bir kolu. Kendilerini ürettikleri Far Cry ve Crysis gibi popüler PC oyunlarıyla tanıdık. Birçok ödüle layık görülmüş bir firma ve ürettikleri CryEngine grafik motoru ile grafik detayları konusunda daha önce görülmemiş işlere imza atmış durumdalar. CryEngine3 teknolojisi ile üretilecek olan Warface, yakın gelecek geçen ve içerisinde bolca asker teması göreceğimiz bir oyun olacak. Şu ana kadar açıklanan oyun modları arasında, yapay zekaya karşı ve yapay zekayla birlikte oynama, büyük boss savaşları ve de birçok FPS oyuncunun istediği gibi hızlı PvP oyun modları bulunacak.

Şimdilik ücretsiz olarak gözüken oyun hakkında en çok merak edilen özellikse, Warface oyuncularının silahlarını gerçek zamanlı olarak değiştirebilip, değiştiremeyecekleri. Akla ilk gelen cevapsa, zırh ve silahların aktif olarak kullanabilmesi gibi özelliklerin ücrete tabii olması…


Bir yanıt yazın

Connect with: