GIGABYTE Yine yapmış

Desktop makina toplamak isteyen arkadaşlara Gigabyte2ın tüm kartlarını önerebilirim ama bu kart gerçekten ilginizi çekecek. Bu yeni anakartı yeni desktop toplayacak arkadaşlara tavsiye edebilirim.

Anakartın sıra dışı özelliklerinden biri üzerinde bir mSATA bağlantısı bulundurması. Yuvaya eklenecek hızlı bir SSD sayesinde Intel’in Smart Response teknolojisini kullanabilirsiniz. Teknoloji sayesinde SSD, sabit diskin önbelleği gibi kullanılıyor ve tüm uygulamalardan elde edilen performans yükseliyor. Anakartın en çok beğendiğimiz özelliklerinden biri kutusundan GIGABYTE GC-WB150 ağ kartı gelmesi. 802.11n kablosuz ağ ve Bluetooth 4.0 özellikleri sunan kart, PCI Express x1 arabirimi üzerinden sisteme bağlanıyor ve antenleriyle geliyor. Kullanıcılara D-Sub, DVI, HDMI ve DisplayPort görüntü çıkışlarının tümünü birden sunan GIGABYTE Z77X-UD3H, daha fazlasını kesinlikle aratmıyor. Overclock ve kararlılığa dair birçok özelliği bünyesinde bulunduran anakartta çift katman bakırla desteklenen; ayrıca yüksek ısıya, neme, statik elektriğe ve güç odaklı sorunlara karşı korumaları kapsayan Ultra Durable 4 teknolojisi fark yaratan noktalar arasında.

Anakartı rakiplerinden farklı kılan en önemli özelliklerden biri kablosuz ağ / Bluetooth kartıyla geliyor oluşu. Kart sayesinde 802.11n destekli bir kablosuz ağ bağdaştırıcısına ve Bluetooth 4.0’a sahip olabilirsiniz.

Kartın SSD ile birlikte performans verileri oldukça yüksek. Rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir ürün.


Bir yanıt yazın

Connect with: