Yahoo Türkiye sayfası yenilendi

Dünyanın en çok ziyaret edilen ana sayfası Yahoo! içeriğini ve tasarımını yeniledi. Türkiye’den farklı internet mecraları ile resmi anlaşmalar yapan Yahoo! yeni arabiriminde yerel içerik kaynaklarını , sosyal ağları ve haber sitelerini bir araya getiriyor.

Dünyanın en ünlü internet markalarından Yahoo! global ana sayfasını Türkiye sayfası ile eşzamanlı olarak 1 eylül 2010 itibariyle yeniledi. Türkiye’de http://tr.yahoo.com adresi üzerinden yayın yapan platform, yerel içerik kaynakları ile geçtiğimiz ay içerisinde ortaklık anlaşmaları gerçekleştirmişti. Bu anlaşmaya göre Türkiye’de dijital yayıncılık yapan mecralar haber, blog, video ve fotoğraf içeriklerini yeni Yahoo! ana sayfası üzerinden sunuyorlar.

Ziyaretçiler Yahoo! ana sayfasından çıkmadan bu içerikleri inceleyebiliyor, ve ilgilerini çeken içerikleri daha ayrıntılı bilgi almak için ziyaret edebiliyorlar.

İçerik partnerlerinin sağladığı bilgilere ek olarak Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım platformlarına da yeni Yahoo! sayfası üzerinden giriş yapabiliyorsunuz.

Yeni Yahoo! ana sayfası üzerinde aradıklarınızı hızlı bir şekilde bulabiliyor, arkadaşlarınızla iletişime geçebiliyor, en son haberleri ve gündemi takip edebiliyorsunuz.

Kaynak : http://www.iparhaber.com.tr/haber/9729/Yahoo-Turkiye-sayfasi-yenilendi


Bir yanıt yazın

Connect with: