Online Canlı Yayın Kameralar.

penguincam

Penguenler ve fazlası… İşte internette canlı yayın yapan, birbirinden ilginç 7 kamera…

İnternette aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Hatta aramayı aklınıza bile getirmeyeceğiniz şeyler bile bu dev ağda cirit atıyor. Öyle ki, pek çok canlı yayın kamerası, çok ilginç şeyleri canlı canlı ayağımıza kadar getiriyor.

Biz de, bu kameralardan 7 tanesini sizler için seçtik.


Penguincam

Zaten adı üzerinde, Penguen kamerası! Son dönemde penguenlerle yatıp penguenlerle kalkıyoruz; bu yüzden ilk sıraya bu kamerayı koymayı uygun bulduk.

Monterey Akvaryumu’ndaki penguenleri bu kamera ile canlı olarak izleyebilirsiniz. Üstelik bakıcıların penguenler ile ilgili olarak anlattıklarını da dinleme fırsatınız var.

Bağlantı: Penguincam

Duval Street Cam

Florida bugün nasıl acaba? Cevabı bu canlı yayın kamerasında yatııyor.

Key West Florida’da yer alan Duval Street yani Duval caddesi kamerası ile hem havanın durumunu, hem de yayaları izleyebilirsiniz. Bir sokakta olup bitenleri takip etmek bazen sıkıcı, bazen de olan olaylar ile çok eğlenceli bir hal alıyor.

Bağlantı: Duval Street Cam

Blue Hawaian Helicopters

Cennet adaları olarak anılan Hawaii adalarını bu canlı kameralar ile izleyebilirsiniz.

Oranın taksisi olarak nitelendirilebilecek mavi Hawaii helikopterlerinin Hahului Havaalanı’ndaki pistinde, helikopterleri inip kalkarken görebilirsiniz. Arkaplanda uzaklarda ise Batı Maui Dağları yer alıyor.

Bu helipkopterler adaların güzelliklerini ilginç turlar ile turistlere sunuyor.

Bağlantı: Blue Hawaian Helicopters cam

Weather in Roanoke, VA

Amerika’da tarihini en iyi koruyan kentlerden biri olarak ödül alan, Virginia’ya bağlı Raoneke şehrinden manzaralar izleyin.

Dünyanın öteki ucunda, uçarak bile yarım günde ulaşılan Amerika’da, hava alanını da gören bu kamera ile havanın durumunu ve insanları seyredebilirsiniz. Uçakların iniş ve kalkışları da canlı canlı görülebiliyor.

Bağlantı: Weather in Roanoke, VA

Napili Sunset Cam

Tatile çıkmak isteyip de çıkamıyorsanız en azından bu kamera manzarasına bir göz atın.

Yine Hawaii ama bu sefer bi helikopter pisti değil, gün batımını ve sahili gösteren, plajdan kesitler sunan, palmiyeleri gören manzaralı bir kamera var karşımızda. Türkiye’de gündüz saatlerinde orada gece denizini görebilirsiniz. Dalgalar hafif hafif sahile gelip giderken uzun süre izleyip dinlenebilirsiniz…

Bağlantı: Napili Sunset Cam

Eyjafjallajökull cam

Eyjafjallajökull adını bir süre önce çok sık duyuyorduk. İzlanda’da yer alan bu ilginç isimli yanardağ, birkaç yıl önce ortalığı cehenneme çevirmişti.

Kül bulutları ekonomiye ve turizme darbe vurdu, Türkiye’ye de geldi ama pek etkili olmadı. Avrupa’nın canını yakan, iş adamlarının eve taksiyle dönmesiyle sonuçlanan olayın failini bu kamera sayesinde izleyebilirsiniz. Tabi şu an için sakin sakin dururken…

Bağlantı: Eyjafjallajökull cam

NASA TV

Dünyanın başka hiçbir televizyon kanalında izleyemeyeceğiniz görüntüleri NASA TV’de bulabilirsiniz. Uzay araştırmalarına meraklıysanız ve NASA gibi saygın bir programın eğitici, eğlenceli, akademik programlarını takip etmek istiyorsanız bu kanal tam size göre.

Tanıttığımız diğer manzaralardan farklı olarak, basit bir kameradan ötesi olan bu TV kanalının yayın programını da sitesinde görebilirsiniz.

Bağlantı: NASA TV


Bir yanıt yazın

Connect with: