HHO Water Cell

Su ile çalışan araç biçok kişi bunun mümkün olmadığını düşünüyor. Büyük firmalar öyle düşünmenizi istiyor çünkü. Petrole alternatif olarak bir çok sistem geliştiriliyor. bunlardan biri Su ile çalışan araçlar ki bu mümkün ve birçok yerde şu an bu sistemler deneniyor. Çok basit gereçlerle sizlerin bile yapabileceği bu düzenekler artık gizli kalmayacak.

Düzenek Oldukça Basit

Bir Elektrolizer güç ünitesi ve suyun devirdaimi için bir tank.

Elektrolizer fen derslerinde öğretilen yöntemden farklı değil :)))

Sistem yakıtla aynı anda kullanılabiliyor. Hisrojen Tam yanma sağladığı için motorun daha sessiz ve daha güçlü çalışmasını sağlıyor. Aynı zamanda motor içerisinde yanmamış gazlardan oluşan kurum veya pisliğin oluşumunu engelliyor.

Petrol Kullanımını tamamen bitirecek olan bu teknolojinin daha geliştirilmesi gerekiyor ama bu sistem birçok yerde yakıt ile birlikte kullanılıyor ve % 40 ila % 70 arasında tasarruf sağlayabiliyor. Çoğu kişisel çalışmalardan ibaret olmasına rağmen işe yarıyor. Nedense Şirketler bu tip enerji kaynaklarını açıklamaya korkuyorlar veya bir şekilde engelleniyorlar.

Yeni nesil HHO veya Manyetik Motor yani hiçbir yakıt kullanmaksızın enerji üreten sistemler temiz bir gelecek için şart. Bu sistemler çevre için artık gün yüzüne çıkarılmalı…

Artık Fosil Yakıtları İstemiyoruz !!!!!


Bir yanıt yazın

Connect with: