Saatte 100 TB ile Dünya yedekleme rekoru!

HP StoreOnce Yedekleme ailesi, veri merkezlerinde depolama kurulumunu basitleştirip kurumların BT maliyetlerini düşürüyor. HP StoreOnce, tek sistemde saatte 100 terabayt yedekleme ve saatte 40 terabayt veri kurtarma performansı sağlıyor.

HP StoreOnce Yedekleme ailesinin yeni Tekilleştirme çözümleri, Bilgi Patlamasında katlanarak artan veri yükü için dünyanın en hızlı veri yedekleme ve veri kurtarma çözümlerini sağlıyor.

HP StoreOnce, tek sistemde saatte 100 terabayta kadar yedekleme ve saatte 40 terabayta kadar kurtarma performansı sunuyor. Sektördeki en yakın rakip çözümden veri yedeklemede üç kat ve veri kurtarmada beş kat yüksek hızda çalışan HP StoreOnce Yedekleme çözümleri mobil uygulamalar, akıllı telefonlar, tabletler, bulut bilişim yapıları ve karma altyapılardan kaynaklanan uyumluluk sorunlarını önleyerek BT maliyetlerini azaltıyor.

HP StoreOnce aşağıdaki alanlarda gelişmiş özellikler sunuyor:

• HP StoreOnce Catalyst yazılımı ile veri kurtarma süresinin kısalıyor, kapasite ihtiyacı ve bant genişliği maliyetleri azalıyor… HP StoreOnce Catalyst, HP StoreOnce B6200 yedekleme sistemiyle birlikte sektörün en yüksek yedekleme ve kurtarma performansını sağlıyor. Kurumlar verilerini rakip çözümler ile bir haftada kurtarırken, HP StoreOnce Catalyst ile tek bir günde kurtarabiliyor.

• Autonomy Akıllı Veri İşletim Katmanı (IDOL) destekli HP Data Protector 7 yazılımı, saklanacak verilerin yedekleme ve kurtarma bilgilerini depolayan yönetişim araçlarısağlıyor. Kurumlar böylece sektörde verileri ilk kez konuya göre tarayabiliyor ve konuyla alakalı dosyaları da yedekleyebiliyor. Sistem, Autonomy yapılandırılmamış sosyalmedya analiz sistemi ile Anlamlı Web 3.0 teknolojisini destekliyor.

• HP 3PAR Depolama İçin HP Sanal Ağ Doğrudan Fiber Bağlantısı, sunucu ve depolama birimlerinin bağlanabilirliğini arttırarak karmaşık çok katmanlı depolamaalanlarına (SAN’ler) duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

• HP StoreOnce, HP Otomatik Network Yönetimi 9.2 yazılımı sayesinde, şirketlerde katlanarak artan veri trafiği ve depolama ihtiyacını karşılamak için en verimli teknolojiyi sağlıyor.

HP Birleşik Altyapılara dayanan çözümler, kurumların BT kaynaklarını esnek olmayan silolar yerine inovasyonu ve iş geliştirmeyi teşvik eden çevik bir altyapıya odaklamasına imkan tanıyor.

HP Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Kurumsal Çözümler Grubu Genel Müdürü Dave Donatelli, “Kurumlar yüksek maliyetli, yönetilmesi zor olan, gereğince kullanılamayan ve geçmişin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış olan son derece karmaşık ve uyumsuz depolama çözümleriyle uğraşıyor. HP, orta düzeyden üst düzeye uzanan son derece basit bütünleşik çözümlerle depolama sektörünü dönüştürüyor ve kurumların ellerindeki bilgiden mümkün olan en etkili şekilde yararlanıp en yüksek katma değeri elde etmesini sağlıyor” dedi.

HP StoreOnce veri tekilleştirmede devrim yapıyor
HP StoreOnce, sektörün tek federe tekilleştirme çözümü olarak tekilleştirme işlemini tek bir teknoloji standardıyla tek noktada yapıyor. Böylece karma bulut çözümleri gibi farklı ofislere yayılan BT ağlarında veri takibi ve depolamayı kolaylaştırıyor.

HP’nin Ar-Ge kolu HP Labs tarafından geliştirilen HP StoreOnce teknolojisi, patenti alınacak 50’den fazla yenilik içeriyor. HP StoreOnce tekilleştirme motoru ile pazarda eşi benzeri olmayan ölçeklenebilir donanım tasarımını birleştiren HP, sektörde iş sürekliliğini garanti eden ilk büyük ölçekli tam otomatik tekilleştirme sistemini sunuyor.  Kendi kendini yeniden başlatma özelliğine sahip çözüm, donanım arızası durumunda yedeklemeyi tamamlayarak veri kaybı riskini azaltıyor.

MetroPCS Communications, Inc. Kıdeli Başkan Yardımcısı ve BT Direktörü John Olsen, “Rekabet gücümüzü korumak için iş koruma süreçlerimizin güvenilir olması ve günlük iş akışını veya gelir elde etme fırsatlarını olumsuz etkilememesi gerekiyor. HP’nin StoreOnce tekilleştirme çözümü, son derece yüksek hızlı yedekleme ve kurtarma özelliklerine 7/24 erişim sağlayarak müşterilerimize beklenmedik felaketlerde bile hizmet vermeyi sürdürmemize imkan tanıyor” dedi.

HP StoreOnce Yedekleme için yeni HP StoreOnce Catalyst yazılımı, kurumların verileri merkezi HP StoreOnce Yedekleme sistemine aktarmadan önce uygulama veya yedekleme sunucularında tekilleştirmesine izin veriyor. Bu da esneklik sağlayarak şirketlerin kaynak israfını önlemesine, network bant genişliği maliyetini azalmasına ve yedekleme performansını arttırmasına olanak tanıyor.

Kurumlar, HP StoreOnce Catalyst sisteminde tekilleştirme yönetimine ek olarak veri hareketlerinde de HP Data Protector 7, Symantec NetBackup veya Symantec Backup Exec yazılımını kullanabiliyor. Bağımsız yazılım sağlayıcıları da (ISV) HP StoreOnce Catalyst açık yazılım geliştirme kitini kullanarak kendi yedekleme çözümlerinde HP StoreOnce teknolojisinden yararlanabiliyor.

Depolama sektörünü dönüştürmek için inovasyona devam
Geleneksel veri koruma ve network-depolama yaklaşımları, yapılandırılmamış verileri, mobilite ve bulut bilişim uygulamalarını destekleyecek esnekliğe sahip bulunmuyor.

Autonomy IDOL destekli yeni HP Data Protector 7 yazılımı ise sektörün ilk semantik (içeriğe göre) bilgi koruma çözümünü oluşturuyor.(1) HP Data Protector 7, verilerin içeriğini otomatik olarak anlıyor ve o an kullanıcının aklına gelmeyen, ancak konuyla ilgili olan diğer dosyaları da koruyor. Böylece kullanıcılar, anahtar kelime ile arama yapmadan, kurtarılacak verilerle ilgili bütün dosyaları bulup yedekleyebiliyor. Sektörün ilk kurumsal genel bilgi koruma yazılım çözümü HP Data Protector 7, bulutta yedeklemeyi, ofiste fiziksel ve sanal bilgi koruma desteleyen Autonomy’nin sağladığı dünyanın en büyük özel bulut sistemi ile birleştiriyor.

Sunucu ve depolamada artan yakınsama karmaşıklığı gideriyor
Çok sayıda network kartı, ara bağlantı, kablo ve ağ anahtarı gerektiren eski çok katmanlı fiber optik mimariler günümüzde artan veri yükü ve trafiğini karşılamıyor. HP 3PAR Depolama İçin HP Sanal Ağ Doğrudan Fiber Bağlantısı ise barındırma veri yolu adaptörleri, ağ anahtarları ve sunucu-depolama bağlantı kablolarını elimine ederek depolamayı basitleştiriyor. Böylece depolama ağ bağlantısı maliyeti yarı yarıya azalarak depolamaya kaynak atama hızı 2,5 kat artıyor.

HP 3PAR Depolama İçin HP Sanal Ağ Doğrudan Fiber Bağlantısı, depolama komutlarını azaltarak gecikme süresini de yüzde 55 kısaltıyor ve sanal donanım girdi/çıktı işlemlerini hızlandırarak veri merkezinin en az yer kaplayacak şekilde konsolide edilmesini sağlıyor. Sistem bu açıdan sanallaştırılmış veri merkezleri ile bulut bilişim için ideal bir çözüm oluşturuyor.


Bir yanıt yazın

Connect with: