Dünyayı Değiştirecek 10 Buluş !!!

Leonardo da Vinci, imkansız 1 icat taslağını yaptığı vakit, 15. asır bilginleri Vinci´yi susturarak; “Bunu unut Leon. şayet makinalar uçabiliyorsa, biz bundan haberdar oluruz.” dediler. 20. asır, akılötesi icatlarla doludur ve bunların çoğu bütün insanlığı etkileyecek üstelik evrimi değiştirecek kadar önemlidirler ama çıkara ve maddeye yönelik iş dünyası, birçok inanılmaz buluşu engellemiş ya da bulucularını yok etmiştir. İşte size, 20. Yüzyıl´ın olağanüstü on buluşu; bu buluşlar gerçekleşti fakat kullanılamadı. Jean Manning, geleceğin güç devrimini arlatıyor.
Jean Manning

Tarihin bütün döneminde, yepyeni icatları karşı çıkıldı ve mucidlerin başına gelmedik şey kalmadı. İşte birkaç örnek; İngiliz Bilim Akademisi Benjamin Franklin´le paratöner çubuğunu keşfettiği vakit alay etmiş ve keşfi reddetmişti. Alman mühendisleri 1902´de Ferdinant von Zeppelin´i zeplini icat ettiğinde saçmalıkla itham etmişler ve böyle 1 aracın uçamayacağını duyuru etmişlerdi fakat Zeppelin eşdeğer sene Atlantiği uçarak aştı. 1903´de Amerikan basını, Wright Kardeşleri sahtekarlıkla itham etti, Wright´lar ilk uçağı uçurduktan beş sene sonraları dahi Amerikan resmi çevreleri ve Hükümet uçağı reddetmeye sürek ettiler. Sonraki yüzyıllarda sayısı ve periyodu başdöndürücü 1 hızla artan keşfiler ve icatlar belki de 21. Yüzyıl´daki icatlar standart bilimin sonucu olacak ve geleceğin tarih öğrencisi 20. asır bilginlerinin niçin yepyeni buluşları önemsemediğini merak edecek.

1- Uzay Enerjisi Dönüştürücüsü

Bu çeşit icatlar, petrol krizini yok edebilirler ve çevresel problemlerin çözümüne yardımcı mümkünler. Çoğunlukla serbest güç veya yakıtsız elektrik jeneratörleri bi şekilde adlandırılır. Dönüştürücü, daha önceden bilenen kaynakların epey ötesindedir. Priz, pil, petrol tankı vs yok. kuvvet görünmeden bağlanıyordu. Aslında bu çeşit geleneklere aykırı saf güç üreten aletler bugün bulunmaktadır ve epey daha öncelerde19. Yüzyıl´da tasarımları yapılmıştır. ebedi hareket ya da duraksız devinim kavramı veya Rube Goldberg´in mekanik devinim tertibatını unutulmakta sebebi durması gerekiyor ve bu 1 fizik yasası. Katı halli güç çevirgeçlerinin (hareket eden bölümleri olmayan) etraf evrendeki 1 güç alanından etkilendiği söyleniyor. Bu çok enerjinin kaynağı sıfır noktalı düzensiz değişim miktarı bi şekilde fizikçiler tarafından bilinir. Sıfır noktalı moleküller içerisinde sıcak hareketlenmede bellii 1 hararet derecesi, soğuğu durdurur. Sıfır aşama Kelvin, kozmik güç veya ara boyutlu düzensiz değişimlerde halen sallanan 1 hareketlenme gösterir. Manyetik ve girdaplı veya dönme hareketleri evrenin bu rasgele düzensiz değişimlerle çalıştığını gösterir. 1930´larda Amerikalı 1 bilimadamı olan T. Henry Moray, denizden gelen enerjiden kuvvet alarak ışın yayan 1 güç aygıtını icat etti. Bizi çevreleyen deniz, bütün yönlerden dünyayı ve belki de sayısız galaksileri devamlı etkileyen kozmik ışınlarla devamlı yüklenir. Bu kozmik arka plan radyasyonun kullanımı, elektriğin entresan 1 soğuk oluşuma çevrilmesiyle Moray´ın aygıtı elektrik ampülünü yaktı, yassı 1 demiri ısıttı ve 1 motoru çalıştırdı.

İsviçre´de bulunan ruhani 1 komün hususi 1 masa üstü serbest güç aletine sahiptir. ama grup üyeleri, grubun dışında olan kişilerin bu teknolojiyi kötü amaçlara dönüştüreceklerinden korktular. Komün, yabancılara kapılarını kapamadan önce, Avrupalı mühendisler aracın binlerce volt çıkarttığına şahit oldular. Sonrası belirsiz, grup kimseyle görüşmüyor ve cihaz ortadan kayboldu. Siz bütün vakit normaldışı ustaların olabileceğini aklınızdan çıkarmayın ve bu çeşit şeyler olabilir olamayacağını unutun. Buna karşın geleneklere aykırı diğer güç teknolojilerinin bazıları halen güvenilmez, ham misaller devresindedir (İlki Wright´ların uçaklarıydı fakat yalnızca yaklaşık yüz feet uçmuştu). AC (dalgalı akım) elektriği üreten ve iletme sistemlerini bulan, bile Nikola Tesla´nın (1857-1943) 1930´larda serbest güç aygıtıyla 1 Pierce-Arrow arabası çalıştırdığı anlatılıyordu. fakat Tesla, bu icadın imkansız olduğunu söylüyordu. Belki bu hadise, Tesla´dan önce olmuş mümkün. John Worrel Keely´in (1827-1898) serbest icatları arasında suyun kavitasyonunda (akan 1 sıvıda alçak basınçlı buğu boşluklarının meydana gelip çökmesi) kullanılan Hidro Pnömo-Pulsating-Boşluk motoru bulmuştu. fakat Keely´in buluşu kalıcı olamadı oysa olağanüstüydü fakat ilerleme sürüyor. Georgia´da 1 grup % 110´dan, %300 oranında değişen su kavitasyonu aletlerini satıyor.

Kanada, Vancouver´de bulunan Tesla araştırmacısı John Hutchison, Tesla´nın görünmeyen enerjisinin doğal 1 akışa sahip olduğunu söyler. 1995 baharında Hutchison en son icadını 1 makina mühendisine ve 1 yazara göstermişti. Hutchison Dönüştürücüsü, elektriksel yankılanma ilkesini ve kristalize materyalleri içerir. cihaz serbest enerjiyi dönüştürmekte ve ufak motorları çalıştırmaktadır. Kentucky Bilim ve Teknoloji Komisyonunu oluşturan bilim ekibi, 1980´lerde 1 sıra lambayı yakabilen ve düzensiz değişimli uzay enerjisini elektriğe çeviren 1 cihaz icat etti. Ekip üyelerinden Profesör Lambertson serbest güç alanına giden yolu yakalamıştı, seramik ve metal bilgisini 1 güç dönüştürücüsü yapmak sebebiyle kullandı. İlginçtir üstelik inanılmazdır fakat Lambertson, ruhsal tebliğlere inanıyor ve bur medyumdan aldığı efsanevi kıta Atlantis´in güç kaynağı olan kristal enerjisi bilgilerinden yola cıkıyordu. Prof. Lambertson henüz kristal enerjisini bütün bi şekilde kullanmayı başarabilmiş değildir fakat ufak dönüştürücülerin gelecekteki dev güç kaynaklarının yolunu açacağını belirtmektedir.

2- Soğuk Erime

Japonya´da soğuk erime, yepyeni Hidrojen Enerjisi bi şekilde adlandırılır ve petrolcü milletler bu deneylere pek sıcak bakmıyorlar. Öncülük eden 2 deneyci Amerika´dan atılmıştı ve bilimsel araştırmacı David Lewis bu olayı “Yükselen Atlantis” adlı kitabında skandal bi şekilde ifade etmektedir sebebi sonuçta petrol ekonomisi tehlike altındadır. Soğuk Erime hakkında geçen Nisan ayında Monte Carlo´daki Uluslararası 5. Bilim Konferans´ında 1 rapor sunuldu. Florida´nın Temiz güç Teknolojileri Şirketi normal voltajın on katı güç verimini sağlayan soğuk erime hücresini gösterdi. eşdeğer diğer şirketler hararet enerjisinin bu yepyeni kaynağı üzerinde çalışıyorlar. Soğuk güç yani “Fusion Enerjisi”, atomik ya da nükleer 1 güç kaynağıdır, aslında elde edilmiş yepyeni 1 güç türüdür fakat temiz olup olmadığı belirsiz olduğu gibi kökeninde nükleer güç merkezleri bulunmaktadır.

3- Yankı kullanılarak yakıt sebebiyle hususi su şiddeti sistemi

Su-yakıt konusunda kimyadan epey titreşimler sistemi üzerinde durulmuştur. 1 sistem basınç ve hararet etkisindeki sudan hidrojen, gaz ve oksijen meydana gelmesiyle oluşan enerjinin % yüz ötesindedir. 1 misal 1983 yılında Dr. Andrija Puharich´in yayınladığı Amerikan patentli “Bölünen Su Molekülleri sebebiyle yöntem ve Aygıtı”dır. Puharich´in metodu karışık elektrik dalga oluşumlarıydı, su moleküllerinin sesini yansıtıyor, hidrojen ve oksijeni çözen molekülleri parçalıyordu. Tesla´nın elektrik yansıma anlayışını kullanarak Puharich bütün fizik öğrencilerinin bildiği elektroliz etkisiyle su molekülünü böldü (Yankılanma, 1 opera sanatçısının sesinin kristalin molekül yapısını titreten frekansa ulaştığı vakit kristal 1 kadehi parçalamasıdır). Puharich güya Kuzey Amerika´da yaptığı100.000 km.´lik seyahatini karavanla yapmış ve yakıt bi şekilde yalnızca su kullandığını sav etmişti. Yüksek Meksika Dağlar´ını geçişinde yakıt bi şekilde kar kullanmıştı. 1 araçta gerek duyulan bölünen su molekülleri, büyük fabrikaların ve hidrojen kuvvetli sistemlerden daha epey devrimcidir. Yanınızda kuvvetli 1 bomba olabilen 1 tank dolusu hidrojen yakıtını taşımanıza ihtiyacınız yoktur. Başarılı 1 diğer mucit New Jersey´li Francisco Pacheco´ydu. Pacheco İki Kutuplu Otoelektrik Hidrojen Jeneratörü´nü icat ederek, hidrojeni deniz suyundan ayırdı. Isı veya alışılmış elektrik enerjisi olmadan suyu hidrojen ve oksijen bi şekilde ayıran öncü bi şekilde bilenen John Worrel Keely, 20. Yüzyıl´ın başında kritik adımlar atan 1 diğer ismiydi. Makinaları harekete geçirmek sebebiyle ses ve diğer titreşimler enerjileriyle çalıştı. Su moleküllerindeki enerjiyi serbest bırakmak sebebiyle Keely, doğru frekansta sallanan diyapazonların bulunduğu 1 silindirin içerisine su akıttı. Bu işlem, Keely´nin su moleküllerini ayırdığını ve enerjiyi serbest bıraktığı veya enerjinin temel oluşumdan daha fazlasını çözdüğü anlamına mı geliyordu? Bu çeşit soruları cevaplayan kayıtlar yoktur, bununla beraber 1 asır sonraları Keely halen konuşuluyor. Geçenlerde 1 bilimadamı Keely´in su molekülünü ayıran doğru frekans kuramının doğru olduğunu keşfetti. Keely, atomların titreşim özelliğinin 1 güç kaynağı olabileceğini anlamıştı.

4- Enerjiyi telsizle gönderme sistemi

Anne dünyaya bak … güç hatları yok! Tesla, bu çeşit 1 övünmeyi hak etmiş mümkün. ama bu olamadı. Dünya, elektrik gücünü taşıyan nakil hatlarıyla doludur. Elektrik gücünü telsizle göndermek sebebiyle Tesla´nın icadı ya da düşüncesiydi fakat Wall Street´te pek tutulmadı. Tesla Colorado Springs´deki kulenin üstünde 1 laboratuar inşa etti. Dağı, gök gürlemesi gibi sesler çıkaran ve suni yıldırımlarla doldurdu ve sonraları bütün kuvvet telsizlerini ve irtibat sistemlerini yerleştirdiği Long Island´da bulunan ahşap kulübeye döndü. Edison´un elektrik enerjisine yatırım yapan banker J. Pierpont Morgan, herhangi 1 yere herkesin 1 anten koyabileceğini ve elektrik gücü elde edeceğini anladığı anda, Tesla´nın kredisini kesti ve yapmaya çalıştığı diğer finansal bağlantılarını da engelledi. Colorado Springs´deki kule epey ufak 1 paraya satıldı. Geçen seneler içinde bilimadamları Tesla´nın Colorado´da telsizle güç sistemini başarıyla uyguladığını öğrendiler. mesela, Tesla hususi frekansların dünyanın güç katmanları birlikte birleştiğini biliyordu ve elektrik titreşimlerini telsizle gönderebilmişti.

5- Karşıt-Yerçekim aygıtı

1923 yılında Townsend T. Brown´un uçan diskleri elektrik birlikte yerçekimi arasındaki bağlantıyı göstermişti. 28 sene boyunca bu mevzu üzerinde çalışan Brown sabit elektrik içerikli itici güç patenti aldı. Brown başarmıştı ve diskler öyle süratli uçtu ki neticeler 1956 yılında Uluslararası Havacılık dergisinde açıklandı. Brown 1985 yılında öldüğünde elektrik verilince aracı yerden kaldıran araçlara sahipti. şayet elektriksel yerçekimi geliştirilirse, bilinen elektromanyetik ilkelerine uymayan 1 elektrik teknolojisine sahip oluruz. mesela 1 gemi, motoru çalışmadan herhangi 1 yöne itilir. Lastik, şaftlar, pervaneler veya dişli çarklar yoktur. Elektronikçi Hathaway 1980´lerin ortalarında havadaki ağır metal parçalarının hareketini ve elektromanyetik 1 alan içerisine konulduklarında yukarıya doğru devinim etmesi olayının üzerinde çalışan John Hutchison´la işbirliği yaptı. Bu vasıta aracılığı birlikte, yerçekimi yok edilecekti. John Searle´nin hafif disk jeneratörü ise daha ilginçtir fakat netice bi şekilde Karşıt-Yerçekimi aygıtı henüz gerçekleşmemiştir.

6- Elementlerin değiştirilmesi sebebiyle 1 yöntem

Atom elementlerini değiştirmek ve elementleri gizemli 1 hale sokmak; bu olabilir mü? Simya işi gibi görünüyor ama deneyciler deniyorlar. birtakım bilimadamları bu düşünceyi 1 metafizikçi olan Walter Russel´den (1871-1963) öğrendiler. Ruhsal deneyler sırasında Russel, görülmeyen, arka plandaki geometrik 1 ortamın atomlarından, uzaya kadar evrende herşeyi 1 her bi şekilde yorumluyor ve uyumu anlatıyordu. Üstelik Russel´ın yaklaşımları bilimsel birer kehanetti; 1926´da trityum, deuteryum, neptünyum, plutonyum gibi elementleri önceden haber verdi. Mühendis Ron Kovac birlikte Colorado´lu Toby Grotz, Dr. Tim Binder´in yardımı birlikte Westinghouse Laboratuarları´nda Russel´ın çalışmalarını tekrarladılar. Russell, mühürlü 1 kuvartz tüpü içindeki su buharındaki hidrojen oranını oksijene çevirmek veya buharı bütünüyle değişik elementlere dönüştürmek sebebiyle yepyeni 1 yol bulmuştu. Deneylerin sonuçları, Russell´inki birlikte aynıydı, uzaydaki hareketin geometrisi, atomik değişim sebebiyle epey önemliydi. Russell´in başarılarının temeli, yassılaşmış oksijen çekirdeğinin nitrojene, hidrojene veya tersine dönüşmesidir. Çekirdeği değiştirmek sebebiyle manyetik alanın şeklini değiştirilir. Çok pahalı olmasına rağmen, sistem esas bi şekilde 1 masaüstü bilim çalışmasıdır. Binlerce yıllık Simya bundan sonra yaşama tekrardan dönmüştür; elementlerin dönüştürülmesi insanlığın varabileceği en üst noktalardan birisidir.

7- Orgon Akümülatörü

Wilhelm Reich (1897-1957) Avrupa´dan Amerika´ya uzanan yaşamıyla psikiyatri, politika, seksoloji, biyoloji, mikroskobik tetkikler ve kanser araştırmalarına kadar incelediği bütün alanda ardında faal 1 iz bıraktı. Çalışmaları icatlarla doluydu. hayat enerjisine “orgon” adını vermişti. Reich, bu enerjinin dünyanın atmosferinden geçtiğini ve yaşayan organizmaları etkilediğini ileri sürüyordu. Amerikan ilaç endüstrisi birlikte olan anlaşmazlığı yüzünden Reich´in yaşamı hapishanede son buldu, kitapları ve çalışmaları federal memurlar tarafından yakıldı. Çünkü Reich yerleşik düzene karşıydı. Orgon Akümülatörü, organik ve inorganik materyallerden meydana gelmiş 1 kutudur. İlgili deneylerin sonuçları olağanüstüdür. Akümülatör içerisindeki ısının epey yükselmesi, termodinamiğin iki. kanununun sınırlarını gösterir. Yoğunlaşmış veya yoğunlaşmamış orgon, afiyet problemlerine yardımcı mümkün fakat Akümülatör standart bilime karşıdır. Orgon enerjisi aslında yitirilmiş ya da yerini bulamamış 1 güç türüdür ya da geleceğin en kritik güç türevi olacaktır.

8- Bulut Dağıtan

1952 yılında Wilhelm Reich kimyasal nesneler aracılığı birlikte bulutsuz yağmur yaratma metodunu icat etti. Eterik hava mühendisliği bi şekilde bilinen bulut dağıtma, aklın kabullenmekte zorlandığı birtakım ilkeleri içerir. Teknoloji kolay ve ucuzdur. ufak 1 cihaz, birtakım borular ve akar su; tamamı bu. ama meteoroloji ve orgonomi bilinmediği sürece kimse evinde denememeli. Reich orgon enerjisinin, havayı denetim etmedeki rolünü ve radyoaktivite aracılığı birlikte etkilendiğini anladığı vakit epey heyecanlandı. Evet, bu sistemle istenildiği kadar yağmur elde etmek mümkündü üstelik Sahra 1 göl haline getirilebilirdi fakat tek bur mahzur vardı; o da yağan suyun radyoaktif olması. Bu mahzur giderildiğinde, gezegenin su sorunu çözülmüş olacaktır.

9- Rife Mikroskopu Ve Frekans Jeneratörü

1920´lerin sonlarında San Diego´lu Royal Raymond Rife yüksek büyütmeli ve yüksek çözümlemeli 1 ışın mikroskopu icat etti. Bu, elektron mikroskobuyla görülebilen cansız örneklerden değişik renksiz yaşayan hücrelerin görebildiği anlamındadır. Rife, esas bi şekilde mikro organizmaların doğal frekansını düzenleyen elektromanyetik 1 frekans jeneratörü geliştirmişti ve elektromanyetik frekanslar hususi bakteri oluşumlarını öldürüyordu. Rife, virüslerin nasıl yaşadıklarını ve öldüklerini açıklıyor ve geleneksel canlı organizmaların ancak canlı tohumlar vasıtasıyla meydana gelebileceği teorisini destekliyordu. Frekans yani ses jeneratörü Rife Mikroskobu altında bakterileri öldürüyordu ve bu hadise belgelerle kanıtlandı. fakat hastalıkların ilaçsız ve acısız tedavisi, elbette ki bu işten para kazananlar tarafından iyi karşılanmadı.

10- Elektronik Telepati Aygıtı

1960´ların başlarında Life dergisi, Patrick Flahagan´ı, dünyanın en iyi bilimadamlarından biri bi şekilde duyuru etmişti. İcatları arasında deri temasıyla 1 insana fikir programlayabilen elektronik 1 alet olan Nörophone´du. İlk Nörophone´yi 14 yaşındayken yaptı. İki elektrot yaptı, plastik kliplerle izole etti, arkasından elektrotları sesi doğal şekilde veren fakat hoparlörleri olmayan 1 amplikatörle bağladığı hususi 1 transformatöre telle tutturdu. Ve sonraları amplifikatörden gelen müzigi kafasının içinden duyabildi. Patent memurları, kemikleri titretmeden veya duyma sinirinden geçmeden sesin net bi şekilde duyulmasının olabilir olmadığını söylediler. Bu nedenle aletin patentini vermemek sebebiyle 12 sene direndiler. ama patent bürosunda çalışan sağır 1 memur 1 Nörophone birlikte duymaya başladığı vakit dosya tekrar açıldı. Flahagan Amerikan donanmasıyla beraber insan/balık dilini araştırdı. Uzayda herhangi 1 yerde 3 boyutlu sinir iletilerinin beynin bütünü tarafından algılandığı araştırmasının içindeydi. Daha sonraları hafıza bankalarının içine girmeyi amaçlayan 1 Nörophone´u Patent Bürosu´na önerince, Gizlilik Kuralı gereğince cezaya çarptırdı ve 5 sene boyunca bu cihaz hakkında biriyle konuşması veya bunun üzerinde çalışması yasaklandı. Bu 1 düş kırıklığıydı sebebi patenti almak 20 sene sürdü. Sağır insanlara duymaları sebebiyle yardım ettikten sonraları Flahagan´ın 1 sonraki mucizesi körlerin görebilmesi sebebiyle yaptığı çalışmalardır. Flahagan, Nörophone´un bütün dünya tarafından kullanıldığı günde yaşamasa bile, evrimin sonuçlanacağı görüşünde.

İşte size 10 inanılmaz buluş fakat hiçbirisi yaşama mazi değil. Kimisi çıkarcı ve geri zekalı iş adamları tarafından engellenip, ortadan kaldırılmış, kimisi ise henüz 1 sonuca ulaşamamış. fakat kesin olan birşey var; bu buluşlar 21. Yüzyıl´da sonuçlanacak ve kullanılmaya başlanacaklar. Şimdi yukardakileri 1 daha okuyun ve gözünüzün önüne gelecek olan dünyada yaşamayı 1 düşünün…


Bir yanıt yazın

Connect with: