BMW’den 2011’e Sağlam Adım!

Alman otomobil devi BMW, 2011 model arabalarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Otomobil dünyasının nabzını tutan firmaların başında Alman BMW geliyor. Alman teknolojisinin avantajlarını sonuna kadar kullanan BMW, şimdilerde 2011 model iki yeni aracıyla otomobil severlerin dikkatini çekiyor. Firmanın 2011’de piyasaya süreceği iki otomobilden biri BMW 550i GT (Gran Turismo), diğeri ise BMW M3 2011.

BMW 550i GT

BMW 550i GT, 400 beygir gücü ve 450 ft-lbs tork ile çift turbo V8 motora sahip olacak. Örneklendirme açısından belirtmek gerekirse; 60 mph hıza 5.4 saniyede çıkabiliyor. Arka koltukların arkaya yatabilmesiyle birlikte otomobil bagaj hacmi neredeyse iki katına çıkıyor. Bu da, aracın aileler için daha uygun olması anlamına geliyor.

Son derece güçlü bir araç olacağa benzeyen 550i GT, yakıt tüketimi konusunda ise sahibini biraz üzecek diyebiliriz. Zira güçlü motoru ve yenilikleriyle otomobili sürekli beslemeniz gerekecek. Ayrıca her ne kadar arka koltukları yatırabilme imkanımız olsa da yetkililer, bu koltukları dümdüz bir şekilde yatıramayacağımızı söylüyor. Buna rağmen, aracın arkasında kazanılan yerin önemi bir hayli büyük.


Bir yanıt yazın

Connect with: