Yakıtsız Enerji Kaynakları

( Free Energy Generator ) Ücretsiz ve süresiz enerji üreten sistemler herkesin hayali evlerimizde çalışan tüm cihazların tümü  elektrikle çalışıyor. Elektrik enerjisi farklı enerjilere de dönüştürülebilen bir kaynak. ( Hareket, Isınma, soğutma, Aydınlanma bv. ) ve bunların hepsinin ücretsiz olduğunu düşünün. böyle bişey mümkünmü diye sormayın evet bu mümkün ve bunun birçok örneği yapıldı ve hatta bazı yerlerde kullanıyor. NASA’nın bile projelerini yeninden gözden geçirmeye başladığı Nikola Tesla bu tip enerji üreteçlerini icat eden kişidir. Şunu yapmış bunu yapmış diye buradan anlatmayacağım zira bu tip bilgileri heryerde bulabilirsiniz azcık merak edin yeter.

Yapılmaya başlandığından beri bu tip projeler genelde ya gizleniyor yada piyasaya çıkması engelleniyor.

Nedenmi ?

Basitçe düşünelim. Yakıtsız bir motor veya yakıt kullanmayan bir enerji kaynağı düşünün çalışmak için hiçbir girdi yakıt batarya su vb. kullanmıyor ve en önemlisi hiçbir şekilde havayı kirletecek atık bırakmıyor. En basitinden Benzin denen Fosil Zehirin hiçbir önemi kalmıyor ki biçok savaş bu madde yüzünden çıkmıştır. Bu bence yeterli bir sebep.

Fakat diğer taraftan bakarsak elektriğinizi kendiniz üretiyorsunuz, aracınızı yakıtsız kullanıyorsunuz. Bu cihazların (jenaratör) bakımları çok fazla olmadığı için sürtünme yok denecek kadar az yeni teknolojilerle bu neredeyse % 0 seviyelerinde Motorla ilgili tüm aksam bakımını unutun. Otomobil Sektörünün ciddi anlamda etkileneceği kesin.

Diğer ve en önemli konu ise yani bu cihazların artık gün yüzüne çıkarılmasının en önemli nedeni hiçbir zararlı atık üretmemesi günümüzde kirlilik seviyelerinin ne derecelerde olduğunu düşünürsek böyle kaynaklara bir an önce ihtiyacımız var. Yakıtlı sistemler basit ve sürekli olarak yakıta gebe bir sistem oldukça ilkel kabul edilebilir ve öyledirde.

Konuya birde devletlerin gözünden bakalım ;

Enerjisini kendi üreten bir halk düşünün ? Yakıt vergidi ödemiyor, Isınma için doğalgaza para vermiyor Elektriğe para ödemiyor. Otomobil vergisi yakıt vergisi elektrik vergisi vs vs vs vergisi yani vergi kalemlerinin % 80 i ellerinden gidiyor.

Herne kadar birçok açıdan firmaların ve devletlerin engellemelerine takılsada bu sistemler yapıldı yapılıyor geliştiriliyor.

İmkansız diye hiçbirşey yoktur

! Bu sözcüğü unutun !

İmkansız kelimesi sadece size engel olur!

Size sınır çizer !

Eskiden birinin yazdığı kanunlara ( Fizik, Fen, Atom, Bilim ) takılmayın kendi kanunlarınızı yazın o dönemin imkanları ile adamlar o kadarını bulabilmiş bizim elimizde ise o günden bugüne gelişmiş teknolojimiz ve bilgimiz var.

Yeterki Öğrenin Öğretin !

Sevgiyle Kalın,
Aziz


Bir yanıt yazın

Connect with: